Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

WERKEN BIJ EVENT op 14 mei

  • /
  • Nieuws/
  • Werken bij-event op 14 mei

14 mei 2024 17-19 uur

Lijkt het jou interessant om te werken in een inspirerende onderwijsomgeving? Bezoek dan ons Werken bij-event op dinsdag 14 mei van 17.00 tot 19.00 uur. Het event vindt plaats in ons hoofdgebouw aan de Heer Bokelweg 255 in Rotterdam. 

Tijdens het event maak je kennis met diverse medewerkers. Zij vertellen je hoe het is om bij het GLR te werken. Ook kom je meer te weten over onze gunstige arbeidsvoorwaarden. Het event vindt plaats in het hart van onze school; dat is mooi want dan ervaar je direct de fijne sfeer waar onze school zo bekend om is.

ONDERWIJSGEVENDE FUNCTIES

Wil jij jouw kennis overbrengen aan studenten? Wij hebben regelmatig vacatures voor onderwijsassistenten, instructeurs of docenten bij onze verschillende opleidingen. Heb je nog geen ervaring in het onderwijs, geen probleem! Zij-instromers met mooie ervaring in de creatieve sector zien wij als een aanwinst.

ONDERSTEUNENDE FUNCTIES

Achter de schermen van het onderwijs werken onze collega’s van de onderwijsondersteunende afdelingen. Denk hierbij aan Onderwijsontwikkeling & Kwaliteit, het Stagebureau, P&O, Planning, Marketing & Communicatie, Financiën, ICT en nog veel meer! Ook hier hebben we regelmatig interessante functies beschikbaar.

Wil je meer weten over werken bij het GLR, klik hier.

Aanmelden Werken bij - event

  • 14 mei 2024 van 17.00 - 19.00 uur
  • Meld je hier aan.

Adres: Heer Bokelweg 255, 3032 AD Rotterdam

Aanmelden

OVER HET GLR

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling van Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De allernieuwste innovaties? Die vind je hier. Net als een team van diverse, enthousiaste, gepassioneerde mensen.
 

Volg ons op