Inloggen MBO

Studenten kunnen hieronder inloggen op Mijn GLR en Osiris. Ouders van studenten jonger dan 18 jaar, kunnen via de onderste knop inloggen op het ouderportaal van Osiris. Meer info vind je HIER.

Inloggen VMBO

Ga naar de vmbo-site en bekijk smoelenboek, documenten en foto’s.

Naar nieuwsoverzicht

GLR-studentenexposeren opDutch Design

  • /
  • Nieuws/
  • GLR-studenten exposeren op Dutch Design Week

Van 19 t/m 27 oktober schittert het werk van een aantal GLR-studenten tijdens de Dutch Design Week 2024 in Eindhoven! Samen met vijf andere creatieve mbo-scholen presenteren we de groepsexpositie ‘Something Talented’. Een bijzondere kans voor onze studenten om hun creativiteit en vakmanschap te laten zien aan een groot publiek.

Wie doen er mee?

We exposeren samen met andere creatieve vakscholen: Cibap, Grafisch Lyceum Utrecht, Hout- en Meubileringscollege, Mediacollege Amsterdam en SintLucas. De samenwerking laat zien hoe jong talent de toekomst van design vormgeeft met een frisse blik.

Wat kun je verwachten?

Onze studenten tonen hun skills met innovatieve en praktische ontwerpen. Van producten tot beeldend werk: elk project is tastbaar en geeft een inkijkje in hoe zij het verschil maken. De expositie maakt deel uit van het grotere evenement ‘Something Bigger’, dat plaatsvindt tijdens de DDW. Het industriële decor vormt de perfecte setting voor baanbrekend design.

Praktische info

De expo is te zien in de Schellens Fabriek aan de Vestdijk 280 in Eindhoven, een voormalige textielfabriek en nu een creatieve hotspot. De openingstijden van 19 t/m 27 oktober zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur. 

Volg ons op